SEMINARII

Seminariile "Ramai femeie! Spune NU histerectomiei" sunt GRATUITE si se adreseaza tuturor femeilor, diagnosticate sau nu cu fibroame uterine. In cadrul acestor seminarii, doctorul Rares Nechifor iti va oferi raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai si, in plus, beneficiezi de un voucher cu o reducere de 7% pentru embolizarea fibroamelor uterine. Inscrie-te acum si informeaza-te corect despre sanatatea ta!

Seminar IV Inscrie-te acum!

Data 20.11.2014

Orele 17:00

Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES

GALERIE FOTO

DR. RARES NECHIFOR - medic primar radiolog

Dr. Rares Nechifor este medic primar radiolog supraspecializat in proceduri de Radiologie Interventionala si Terapie Endovasculara. Nascut la Brasov in 1970, dr. Nechifor a absolvit liceul Andrei Saguna. A urmat facultatea de Medicina “Carol Davila” din Bucuresti si ulterior s-a specializat in Radiologie si Imagistica Medicala in aceeasi institutie. Intre anii 2000-2011 a lucrat in cadrul Laboratorului de Angiografie si Terapie Endovasculara al Spitalului Universitar Bucuresti.

A efectuat numeroase stagii de pregatire in domeniul Radiologiei Interventionale in diferite tari europene, dintre acestea cea mai importanta fiind supraspecializarea in Neuroradiologie Interventionala (spitalul Pitie Salpetriere, Paris, prof. Jaque Chiras) Franta 2004-2005.

A introdus in tara noastra o serie de noi proceduri terapeutice: embolizarea fibroamelor uterine, embolizarea meningioamelor cerebrale, vertebroplastia percutana, terapia endovasculara a anevrismelor cerebrale, a malformatiilor , vasculare cerebrale si spinale, nucleoplastia percutana pentru hernia de disc, terapia endovasculara a sarcinilor ectopice tubare.

Dr. Nechifor este primul medic roman membru al Societatii Europene de Cardiologie si Radiologie Interventionala (CIRSE) si este medicul european cu cea mai mare experienta in terapia endovasculara a fibroamelor uterine.

GALERIE VIDEO

© Copyright © 2019. Med New Life All rights reserved Termeni si Conditii Contact